Okulumuzda Zeka Oyunları Turnuvası Gerçekleştirildi

Geleneksel hale getirdiğimiz Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvamızı yüze yakın öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

08.12.2023 264

Zonguldak Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde okulumuzda açtığımız akıl ve zeka oyunları kursu kapsamında 5 ve 6. sınıflar arasında düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası sonuçlandı. Mangala, Reversi, Pentago, Küre, Sumo ve Koridor kategorilerinde yapılan müsabakalarda öğrencilerimiz kıyasıya bir mücadele sergilediler. Turnuvayı düzenleyen Meb Zeka Oyunları Formatörü okulumuz psikolojik danışmanı SEZGİN KÖSEOĞLU'na teşekkür eder katılım gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

08-12-2023MANGALA kategorisinde Birinci ESİLA ÇOKBİLEN, İkinci TAHA BERK BAYRAK.

REVERSİ kategorisinde Birinci ÖMER TALHA UZUN, İkinci YUNUS GENÇTÜRK.

PENTAGO kategorisinde Birinci BARIŞ KAPUKIRAN, İkinci BERA KOLÇAK.

KÜRE kategorisinde Birinci Buğlem AVCI, İkinci AHMED HAMID MOHAMMED ALHASAN.

SUMO kategorisinde Birinci HASAN EYMEN ERDOĞAN, İkinci EGE ÖMER ÇÜTELİ.

KORİDOR kategorisinde Birinci MUHAMMED ALİ KAÇAN, İkinci ALI AKBERPOORARSANJANI.