Okulumuzda Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Düzenlenmiştir

Çocuklarımızın düşünen, üreten ve karşılaştıkları problem karşısında çözümler bulabilen bireyler olarak yetişmesi, bireysel ve grup oyunları ile öğrencilerimizin yeteneklerinin geliştirilmesi, sosyal gelişimlerinin desteklenmesi, öğrencilere kendilerini ifade edebilme fırsatının sunulması, öğrenciler arasındaki iletişim ve dostluk duygularının geliştirilmesi, akıl ve zekâ oyunları ile vakitlerini daha verimli geçirmelerinin sağlanması amacıyla Zonguldak Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açtığımız akıl ve zeka oyunları kursunda düzenlediğimiz turnuva sonuçlarına göre okulumuzu temsil edecek öğrencilerimiz belli olmuştur. Turnuvayı düzenleyen okulumuz psikolojik danışmanı ve meb zeka oyunları formatörü Sezgin KÖSEOĞLU'na teşekkür eder 19 Nisan 2024 tarihinde düzenlenecek olan Merkez İlçe Turnuvasında öğrencilerimize başarılar dileriz.

30.03.2024 80

30-03-202430-03-202430-03-202430-03-2024