Bakanlığımız tarafından düzenlenen Okul Temelli Mesleki Gelişim çalışmaları kapsamında öğretmenlerimizin talebi doğrultusunda okulumuzda Akıl ve Zeka Oyunları Kursu gerçekleştirildi.

Meb Akıl ve Zeka Oyunları Formatörü okulumuz Psikolojik Danışmanı Sezgin KÖSEOĞLU tarafından okulumuzda bu yıl faaliyete geçen akıl ve zeka oyunları atölyesinin öğretmenlerimiz tarafından etkin bir şekilde kullanılması ve öğrenciler arasında akıl ve zeka oyunlarının yaygınlaştırılması hedefiyle zeka oyunları 1 kursu gerçekleştirildi.

26.05.2023 218

Bir hafta boyunca 20 den fazla oyun öğrenen öğretmenlerimiz hem eğlendiler hem de öğrencilerimizle daha etkili zaman geçirebilmek adına yeni yöntemler öğrenmiş oldular. Bir hafta süren eğitimler boyunca emek sarfeden Akıl ve Zeka Oyunları Formatörü okulumuz Psikolojik Danışmanı Sezgin KÖSEOĞLU'na ve katılan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.26-05-202326-05-202326-05-202326-05-2023